Senior Recruitment Consultant HR-tiimiin

Haemme vahvistusta HR4:n HR-tiimiin, koska yksi tiimimme jäsenistä haluaa laajentaa osaamistaan ja hän siirtyy yrityksemme sisällä muihin tehtäviin. HR-tiimin tehtävänä on tukea liiketoimintayksiköitämme menestymään tuottaen laadukkaita henkilöstötyön ja -johtamisen palveluita kaikille HR4:läisille. Uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin sisäisissä palveluissa kuin asiakastyössä.

Tärkein tehtäväsi on mahdollistaa HR4:n kasvu varmistamalla, että löydämme laumaamme innostuneita ja osaavia uusia jäseniä. Toimit kulttuurimme ja arvojemme kasvoina, luot haastatteluissa työnantajakuvaamme kertomalla HR4:n palveluista ja laumastamme. Innostut ihmisten tapaamisista ja saat innostuksesi tarttumaan myös työnhakijoille. Vastuullasi on sisäisen rekrytointiprosessin ja HR4:n työnantajakuvan kehittäminen. Teet tiivistä yhteistyötä resursoijien, liiketoimintayksiköiden vetäjien, esimiesten ja tiimiläistesi kanssa. Esimiehesi on henkilöstöjohtaja. Pääset myös tekemään asiakkaidemme rekrytointitoimeksiantoja.

Rekrytointi on intohimosi ja olet jo näyttänyt kyntesi rekrytoinnin saralla. Olet asiakaslähtöinen, energinen, positiivinen ja joustava. Osaat toimia vakuuttavasti ja diplomaattisesti erilaisten ihmisten kanssa, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Otat kokonaisvastuun tehtävistäsi ja aikatauluista, ja viet asiat pitkäjänteisesti loppuun asti.

Meille HR4:läisille on lajityypillistä, että pystymme vaivattomasti sopeutumaan ja asettumaan asiakkaan tilanteeseen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että meillä on tarkkaavaiset silmät ja korvat sekä suuri sydän. Kulttuurimme pohjautuu arvoihimme arvostukseen, luottamukseen, rohkeuteen ja tulevaisuuteen. Meillä HR4:läisillä on aito kiinnostus asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen ja halu parantaa työelämää vaikuttavan henkilöstötyön kautta.

Jos tehtävä kuulostaa unelmaduuniltasi, niin toimithan pikaisesti. Meillä on tarve löytää uusi työkaveri nopealla aikataululla, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 12.2. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin älä epäröi soittaa Nina Koskelalle (puh. 050 5484 226) ke 31.1. klo 13.00-14.30 ja ti 6.2. klo 10.30-12.00.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Analyytikoita

Taaleri Energia | Helsinki

Plant HR Manager

Ahlstrom-Munksjö | Tampere

Riskienhallintapäällikkö

Taaleri Oyj | Helsinki

HR Manager

Stalatube Oy | Lahti

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi