Sijoitusasiantuntija

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu suomalainen varainhoitoa ja rahoitusta tarjoava kasvuyritys. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta, Taaleri Varainhoito Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä, Taaleri Pääomarahastot -konsernista sekä sijoitusyhtiö Taaleri Sijoitus Oy:stä. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oy, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Koko konsernissamme on yli 180 työntekijää. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerin ytimessä on omistajuus ja sen edistäminen. Olemme sitä mieltä, että omistajuus kuuluu kaikille – se on intohimomme. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittää Suomen pääomamarkkinaa. Haluamme luoda Suomeen ilmapiirin, jossa omistajia ei kadehdita vaan omistamiseen kannustetaan. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia omistamisen mahdollisuuksia ja avaamme rohkeasti näkökulmia suomalaiseen omistajuuteen. Lue lisää www.taaleri.com

Etsimme nyt Turun toimipisteeseemme tiimihenkistä

SIJOITUSASIANTUNTIJAA

hoitamaan monipuolisia yksityispankkiirin avustavia tehtäviä. Tehtäviäsi ovat erilaiset vaihtuvat kokonaisuudet asiakkuuden kaikissa vaiheissa; asiakkaiden perustamiset ja tapahtumien kirjaukset järjestelmiin, rahaliikenteen seuraaminen, asiakassopimusten tarkastaminen ja täsmäytykset sekä yhteydenpito yksityispankkiirin, asiakasrajapinnan ja yhteistyökumppanien kanssa. Olet järjestämässä asiakastilaisuuksia ja huolehdit muista erilaisista toimistotehtävistä. Olet osa Turun toimipisteen ammattilaistiimiä ja pääset työskentelemään koko yrityksen laajan ammattilaisjoukon kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta ja ymmärrystä vastaavanlaisista tehtävistä rahoitusalalta. Sinulla on kyky toimia rauhallisesti ja virheittä myös paineen alla. Olet tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietojärjestelmätaitoja ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Työssäsi tulet tarvitsemaan itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua tarttua toimeen kuin toimeen. Arvostamme muutos- ja kehitysmyönteisyyttä, yrittäjähenkisyyttä ja kykyä kehittää omaa toimenkuvaa digitalisaation edetessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Katariina Piskonen 18.10. klo 14-15 tai 24.10. klo 8.30-9.30, puh. 044 088 1133. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2017. Paikka täytetään heti oikean osaajan löydyttyä.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Oyj | Turku

Myyntiassistentti

Pamark Oy | Vantaa

Ostaja

Pamark Oy | Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

Meira Oy | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu