Sovelluskonsultti, Accountor HR Solutions

Löytyykö sinulta osaamista ja innostusta palkkahallintoa ja HRM-järjestelmiä kohtaan? Etsitkö monipuolisia tehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi konsultoivassa roolissa? AccountorHR auttaa asiakkaitaan ylittämään tavoitteensa yhdistämällä parhaat ihmiset ja ratkaisut. AccountorHR:ään kuuluvat  Accountor HR Solutions, HR4,  Työvuorovelho, MaraPlan ja Opinahjo. Missionamme on luoda parempaa työelämää.  Meitä työskentelee yli 250 ammattilaista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Vahvan kasvumme myötä haemme joukkoomme:

 

Sovelluskonsultti, Accountor HR Solutions

 

HRM-Sovelluskonsulttina työskentelet Accountor HR Solutionsin tiimissä vastaten Mepco HRM-järjestelmän projektinveto- ja koulutustehtävistä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa tehtävänäsi on varmistaa asiakkaan liiketoimintaympäristön asettamien vaatimusten sekä sovellusten yhteensopivuus parhaalla mahdollisella tavalla. Odotamme sinulta palkkahallinnon prosessien tuntemusta sekä kokemusta palkkajärjestelmien käyttöönottoprojekteista. Liity osaavaan tiimimme Helsinkiin tai Tampereelle! Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa.

Etsimme joukkoomme positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavia osaajia, jotka tarttuvat tehtäviin rohkeasti ja toimivat mielellään tiimissä. Nautit usean projektin edistämisestä ja työn vaihtelevuudesta. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kannat vastuuta työstäsi ja olet innostunut kehittämään osaamistasi. Tekemistämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, erinomaiset kehittymismahdollisuudet sekä innostuneen ja osaavan tiimimme tuen. Olemme Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja. Me uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin sisäisissä palveluissa kuin asiakastyössä.  Pidämme huolta osaajiemme hyvinvoinnista, motivaatiosta ja kehittymisestä. Kulttuurimme on yhdessä tekevä, rento ja välitön.

Accountor HR Solutions on kasvuyhtiö, joka toimittaa tuotettaan sadoille tyytyväisille asiakkaille yksityisellä ja julkisella puolella. Ratkaisunamme on kehittämämme uuden sukupolven HRM-järjestelmä Mepco, joka perustuu uusimpaan Microsoft-teknologiaan. Meitä työskentelee yli 80 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme mahdollisuuden kuulua edelläkävijöiden joukkoon ja kasvaa monipuoliseksi Mepco HRM -osaajaksi alan kokeneimpien osaajien seurassa. Tutustu meihin: https://www.accountorhr.fi/

Oletko sinä tuleva sovelluskonsulttimme? Lähetä hakemuksesi 3.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Jenna Jussila: p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla tiimimme jäseneksi!

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Sisäilmayhdistys ry | Espoo

Executive Assistant

Huhtamäki Oyj | Espoo, Finland

Lakimies

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Käyttöpäällikkö

Taaleri Energia | Tampere, Oulu

HR Director

Oriola Oyj | Espoo

Myyntipäällikkö

Oy Nylund-Group Ab | Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Länsi-Suomi

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi