Fondia on vuonna 2004 perustettu liikejuridiikan täyden palvelun yritys ja edelläkävijä uudenlaisten palvelumallien ja teknologian hyödyntämisessä alallaan. Fondia on ylpeästi erilainen lakipalveluyritys, jonka päätuotteena on ulkoistettu lakiosasto, Legal Department as a Service (LDaaS). Kun alan yritysten palvelut perinteisesti pohjautuvat tuntipohjaiseen laskutukseen, Fondia tarjoaa asiakkailleen valmiiksi paketoituja kiinteästi hinnoiteltuja palvelukonsepteja, joita asiakas voi hankkia tarpeen mukaan. Fondia on onnistunut luomaan asiakkailleen uudenlaisia tapoja hankkia lakipalveluja ja hyödyntää palvelumalleissaan digitaalisia ympäristöjä. Fondialla on jo noin kaksisataa lakiosastokumppania ja yli 100 työntekijää. Fondian pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja meillä on toimipaikat myös seitsemässä muussa kaupungissa Suomessa sekä Tallinnassa ja Tukholmassa. Lue lisää: www.fondia.fi 

Innostutko ihmisistä ja kehittämisestä? Etsimme nyt joukkoomme inspiroivaa ja aikaansaavaa Talent Manageria vahvistamaan edelleen Fondian kasvua ja kansainvälistymistä.

Fantastisen työpaikan rakentaminen on yksi strategisista valinnoistamme, ja haluamme sinut nyt joukkoomme mukaan kehittämään innostavaa kulttuuria ja johtamista. Tärkein tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa Fondian osaajastrategiaa: strategista henkilöstösuunnittelua, rekrytointia, perehdytystä sekä suorituksen ja osaamisen johtamista. Tämän lisäksi vastaat kokonaisvaltaisesti Fondian henkilöstöasioista. Tehtävässäsi raportoit johtoryhmän jäsenenä toimitusjohtajalle.

Olet rohkea uudistaja ja sinulla on asiakaslähtöinen ja aikaansaava ote työhösi. Luot ympärillesi hyvää ja positiivista fiilistä. Arvostamme erityisesti kokemusta asiantuntijaorganisaatiossa toimimisesta, työyhteisön ja kulttuurin johtamisesta onnistuneesti kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on kokemusta henkilöstöjohtamisesta, jolla tuetaan hyvää asiakaskokemusta. Olet energinen, viet projektit sovitusti loppuun ja osaat toimia vakuuttavasti. Kommunikoit täysin sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti englannin ja suomen kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään 10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja laajan vastuualueen sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä hyvät henkilöstöetuudet. Pääset työskentelemään tiimihenkisessä ja välittävässä työympäristössä Helsingin ydinkeskustan upeassa toimitilassa, jossa töitä tehdään ilolla asiakkaita palvellen.

Innostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antavat Fondian Salla Vainio, puh. 020 7205 429 , 8.8. klo 14–15 ja 16.8. klo 10–11, Pirjo Valtanen, puh. 020 7205 629, 9.8. ja 15.8. klo 11.00–12.00 ja Brandley Mitchell, puh.  020 7205 482, 10.8. ja 17.8. klo 13.00–14.00 sekä HR4:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, 14.8. ja 21.8. klo 10.00–11.00.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si englanniksi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 21.08.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Markkinointi-instituutti | Espoo

European Logistics Service Provider Manager

Reima Oy | Vantaa, Finland or other Reima location

Head of Communications

ICOS ERIC Head Office | Helsinki

Talent Manager

Fondia | Helsinki

Sisäinen tarkastaja

Tradeka Yhtiöt Oy | Helsinki