Tämä HR4:n webinaari tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä palvelukumppanuuksien hallintaan koko yhteisen matkan varrelle. Webinaarin juontajat ammentavat omista kokemuksistaan oppeja yhteiseen käyttöömme. Mikäli aihe herättää kysymyksiä, voit olla yhteydessä juontajiimme täyttämällä oheisen lomakkeen.

Suomessa on vallinnut pitkään itse tekemisen kulttuuri, mutta pikkuhiljaa aktiivisuus palvelujen ostoon on lisääntynyt ja olemme nousseet palvelujen kuluttajina keskivertoeurooppalaisen tasolle. Tässä HR4:n webinaarissa pureuduimme palvelukumppanuuksien hallintaan palkkapalveluiden maailmassa. Webinaarin aikana saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  1. Paineesta tarpeeseen: Milloin kannattaa ulkoistaa ja miten?

  2. Tarpeesta tarjouspyyntöön: Miten osaat valita parhaan kumppanin?

  3. Tarjouspyynnöstä toteutukseen: Miten jalkautat uudet toimintamallit?

Pääsyy yritysten välisiin palveluostoihin taitaa edelleen olla kustannushyödyn tavoittelu, mutta parhaisiin tuloksiin päästään silloin kun ulkoistamisella tavoitellaan laaja-alaisempia ja monipuolisempia hyötyjä, väittää Accountor HR Solutionsin Perttu Seppänen.

Projektiin ei kuitenkaan kannata ryhtyä pelkän ulkoistuksen vuoksi selvittämättä, mitä siltä halutaan. Ongelmiaan ei voi ulkoistaa, vaan ne täytyy ratkaista ensin, muistuttaa HR4:n Mervi Nieminen. Säästötavoitteet ovat usein ulkoistamisen taustalla, mutta pelkkään yksikköhintaan ei kannata tuijottaa. Tärkeämpää on löytää oikea kumppani, jonka käsiin uskallat yrityksesi tulevaisuuden antaa.

 

Webinaarissa aiheesta keskustelevat Accountor HR Solutionsin Perttu Seppänen ja HR4:n Mervi Nieminen. Perttu tapaa ammatikseen päivittäin uusia asiakkaita, jotka miettivät ratkaisuja palkka- ja hr-asioiden organisoimiseksi. Mervi taas näkee työssään jatkuvasti erilaisia toimintatapoja ja auttaa organisaatioita valitsemaan tehokkaita toimintamalleja ja kumppaanuksia.

”Koko ”ulkoistaminen”-sanassa on tietty ankeuttamisen kaiku, vaikka kyse on parhaimmillaan kumppanuudesta yrityksellesi sopivan kokonaisuuden rakentamisessa.”
– Perttu Seppänen, Accountor HR Solutions

”Palkka-toiminnot ovat turhan usein kuin sähkö tai juokseva vesi: niitä ei edes huomaa, ennen kuin jotain menee pieleen.”
– Mervi Nieminen, HR4

HR4:n seuraava webinaari järjestetään jo perjantaina 1.12. Aiheena GDPR ja palvelukumppaneiden sopimukset. Onko aihe organisaatiossasi ajankohtainen?

Ilmoittaudu mukaan!

 

Voit myös katsoa tallenteen aikaisemmasta Pertun ja Mervin juontamasta webinaarista.

Katso tallenne!

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.