Suomessa on vallinnut pitkään itse tekemisen kulttuuri, mutta pikkuhiljaa aktiivisuus palvelujen ostoon on lisääntynyt ja olemme nousseet palvelujen kuluttajina keskivertoeurooppalaisen tasolle. HR4:n seuraavassa webinaarissa 22.11.2017 klo 13.00 pureudumme palvelukumppanuuksien hallintaan palkkapalveluiden maailmassa. Webinaarin aikana saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  1. Paineesta tarpeeseen: Milloin kannattaa ulkoistaa ja miten?

  2. Tarpeesta tarjouspyyntöön: Miten osaat valita parhaan kumppanin?

  3. Tarjouspyynnöstä toteutukseen: Miten jalkautat uudet toimintamallit?

Pääsyy yritysten välisiin palveluostoihin taitaa edelleen olla kustannushyödyn tavoittelu, mutta parhaisiin tuloksiin päästään silloin kun ulkoistamisella tavoitellaan laaja-alaisempia ja monipuolisempia hyötyjä, väittää Accountor HR Solutionsin Perttu Seppänen.

Projektiin ei kuitenkaan kannata ryhtyä pelkän ulkoistuksen vuoksi selvittämättä, mitä siltä halutaan. Ongelmiaan ei voi ulkoistaa, vaan ne täytyy ratkaista ensin, muistuttaa HR4:n Mervi Nieminen. Säästötavoitteet ovat usein ulkoistamisen taustalla, mutta pelkkään yksikköhintaan ei kannata tuijottaa. Tärkeämpää on löytää oikea kumppani, jonka käsiin uskallat yrityksesi tulevaisuuden antaa.

HR4:n webinaari tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä palvelukumppanuuksien hallintaan koko yhteisen matkan varrelle. Webinaarin juontajat ammentavat omista kokemuksistaan oppeja yhteiseen käyttöömme. Luvassa värikästä keskustelua niin aiheesta kuin hieman aiheen vierestäkin!

Webinaarissa aiheesta keskustelevat Accountor HR Solutionsin Perttu Seppänen ja HR4:n Mervi Nieminen. Perttu tapaa ammatikseen päivittäin uusia asiakkaita, jotka miettivät ratkaisuja palkka- ja hr-asioiden organisoimiseksi. Mervi taas näkee työssään jatkuvasti erilaisia toimintatapoja ja auttaa organisaatioita valitsemaan tehokkaita toimintamalleja ja kumppaanuksia.

”Koko ”ulkoistaminen”-sanassa on tietty ankeuttamisen kaiku, vaikka kyse on parhaimmillaan kumppanuudesta yrityksellesi sopivan kokonaisuuden rakentamisessa.”
– Perttu Seppänen, Accountor HR Solutions

”Palkka-toiminnot ovat turhan usein kuin sähkö tai juokseva vesi: niitä ei edes huomaa, ennen kuin jotain menee pieleen.”
– Mervi Nieminen, HR4

Webinaari on suunnattu henkilöstö- ja liiketoimintapäättäjille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Osallistuminen on helppoa, tarvitse vain tietokoneen, Internet-yhteyden ja mukavan tuolin.

Virittäydy tunnelmaan ja katso tallenne aikaisemmasta Pertun ja Mervin juontamasta webinaarista.

Katso tallenne!