Trainee

Beneq on vuonna 2005 perustettu ohutkalvoteollisuuden laitteiden ja vaativien pinnoitussovellusten kehittäjä, ja maailman johtava ohutkalvoelektroluminesenssiin (TFEL) perustuvien näyttöjen valmistaja.

Beneqin erittäin kestäviä, läpinäkyviä ja asiakkaiden tarpeiden mukaan muokattavia Lumineq®-näyttöjä käytetään monenlaisissa vaativissa sovelluksissa, joissa näyttöjen luotettavuus on tärkeää. Beneqin täysin läpinäkyvissä Lumineq TASEL® -näytöissä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla luotettavuus, estetiikka ja käytettävyys. www.beneq.com

Haemme nyt kemian opiskelijaa tuntitöihin Espooseen Olarinluomaan

TRAINEE -TEHTÄVÄÄN

näyttöliiketoiminnan tuotannonkehitykseen. Työtehtävänäsi on avustaa nykyisen tuotannon sekä uusien, erityisesti läpinäkyvien näyttöjen kehitystyössä. Työtä tehdään pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta joitakin vaiheita voidaan tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olet vähintään toisen vuoden kemian alan opiskelija, jolla on kokemusta kemikaalien käsittelystä. Prosessiteollisuuden, konerakennus-, automaatio- tai mekaniikkakokemus katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja olet kiinnostunut ja valmis sitoutumaan kehitysprojekteihin.

Tarjoamme omaan opiskelualaasi liittyvän mielenkiintoisen osa-aikatyön, jossa pääset työskentelemään mukavassa porukassa huippuasiantuntijoiden kanssa. Beneq on kehittyvä yritys, jossa on useita mielenkiintoisia hankkeita käynnissä ja mahdollisuuksia pidemmälläkin aikajänteellä. Työmäärä (0-20 h/vko) on sovittavissa joustavasti siten, että se on yhdistettävissä opintoihisi. Haemme samanaikaisesti useampia henkilöitä molemminpuolisen joustavuuden varmistamiseksi.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään ma 19.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon esimies Jan-Michael Mattila  jan-michael.mattila@beneq.com tai rekrytointikumppanimme HR4, Lotta Lehtipuu p. 010 778 1724.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Trainee

Beneq Oy | Espoo

Trainee

Beneq Oy | Espoo

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

Asiakkuusjohtaja

HR4 | Espoo

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo