Tietoliikennetrainee

 

 

NDC Networks toimittaa tietoliikenneratkaisuja ja -palveluja asiakkaille, joille tietoliikenteen luotettavuus on elintärkeää. Asiakkaitamme ovat kansainväliset teollisuusyritykset, IoT-palveluyritykset, viranomaiset ja sähkönjakeluverkot. Kriittinen tietoliikenne on kasvava erikoisala, ja NDC on sen kärjessä. Lue lisää: www.ndc.fi

Haemme nyt energistä

Tietoliikennetraineeta

NDC Networksin ammattitaitoiseen tiimiin Espooseen. Työnkuvasi sisältää aluksi tietoliikenteeseen liittyvää ongelmanratkaisua ja puhelintukea sekä Linux-järjestelmien kehitystä ja ylläpitoa. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan esim. tietoliikenneratkaisujen suunnittelijaksi, tietoturva-asiantuntijaksi tai järjestelmäkehittäjäksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI) tai opintosi ovat loppusuoralla. Haluat oppia uutta, ja sinulla on intoa tietoliikenneratkaisujen ja asiakkaiden ongelmien parissa työskentelyyn. Asiakastyössä suomen kielen taito on välttämätön. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä tai alaan liittyvän harrastuneisuuden. Olet huumorintajuinen, teet mielelläsi töitä tiimissä, ja olet oma-aloitteinen kehityskohteiden etsimisessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opinnäytetyöhön ja vakituiseen työpaikkaan harjoittelujakson jälkeen, kilpailukykyisen palkan etuineen sekä kehittymismahdollisuuksia huipputiimissä. Pääset kehittymään asiantuntijaksi oppimalla joka viikko jotain uutta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää – mutta teemme työt rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Niittykummussa, 300m päässä Urheilupuiston metropysäkiltä, osoitteessa Niittymäentie 9.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat NDC:n Markus Ahonen, puh. 045 670 9872, parhaiten tavoitettavissa ke 10.1. ja 24.1. klo 12–13 sekä HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, parhaiten tavoitettavissa ma 15.1. ja pe 19.1. klo 10–11. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 24.1.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Rakennuttamispäällikkö

Oy Teboil Ab | Vantaa

Tietoliikennetrainee

NDC Networks | Espoo

Head of Unit 'Administration'

ICOS ERIC | Helsinki, Finland

Työsuhdepäällikkö

Lassila & Tikanoja | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo