Tuotantoinsinööri

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoimintasegmentistä: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy, Taaleri Pääomarahastot Oy, Taaleri Sijoitus Oy, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Koko konsernissamme on noin 200 työntekijää.

Taaleri Energia on kansainvälinen uusiutuvan energian toimija. Olemme Suomen toiseksi suurin tuulivoiman tuottaja ja lisäksi mukana Serbian tuulivoimassa ja Jordanian aurinkovoimassa. Liiketoimintasegmentti kehittää, rakentaa ja operoi uusiutuvan energian tuotantolaitoksia ja hallinnoi toimialan pääomarahastoja. Suomessa tuotannossamme on yli 300 MW tuulivoimaa. Lue lisää http://www.taaleri.com

Etsimme nyt tuotantoinsinööriä Energia-liiketoimintaan noin vuoden pituiseen määräaikaiseen tehtävään. Roolissasi huolehdit tuulipuistojen tuotannonaikaisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tuotannon päivittäinen seuranta sekä kunnossapidon valvonta. Teet tiivistä yhteistyötä tuulivoimalavalmistajien kanssa. Vastaat, että operatiivinen raportointi on laadukasta ja osallistut myös itse raportointiin ja sen kehittämiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluu asiantuntijuusrooleja oman teknisen osaamisalueen piiristä.  Voit olla vastavalmistunut osaaja tai omata muutaman vuoden työkokemuksen.

Sinulla on osaamista yhdestä tai useammasta seuraavasta tekniikan osa-alueesta: tuulivoima-, sähkövoima-, energia-, ohjelmistotekniikka tai tehoelektroniikka. Olet yrittäjähenkinen ja taitava yhteistyössäsi erilaisten tahojen kanssa ja sinulla on reipas ja työtä pelkäämätön asenne. Olet suorittanut joko ylemmän teknisen alan korkeakoulu- tai AMK-tutkinnon. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä uusiutuvan energian edelläkävijäorganisaatiossa Oulun toimipisteessämme. Tulet olemaan tärkeä osa osaavaa Energian operatiivista tiimiä, joka tukee sinua työtehtävissäsi. Jos tunnistat itsesi tulevaksi energiatehtailijaksi ja täytät työnkuvan muut edellytykset, niin hae meille töihin!

Lisätietoja tehtävästä antavat Tuotantopäällikkö Olli Hagqvist (p. 050 551 4458) ja Operatiivinen johtaja Erkki Kunnari (p. 040 8096 840). Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään ma 17.9.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Manager, PLCM

Orion Diagnostica Oy | Espoo

SW Manager

Orion Diagnostica Oy | Espoo

Tuotantoinsinööri

Taaleri Energia | Oulu

Junior Product Manager

B. Braun Medical Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi