Manager, strukturoidut sijoitukset

Taaleri Varainhoito Oy | Helsinki

Riskienhallintapäällikkö

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Rakennuttajapäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Tampere, Turku, Oulu, Helsinki

Ostoreskontranhoitaja

Machinery Oy | Vantaa

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo

Oletko meidän lajiamme?

Me yli sata HR4:n työntekijää muodostamme aivan oman lajimme. Sopeudumme, asetumme asiakkaan tilanteeseen ja toimimme tilanteen mukaan konsultatiivisella, strategisella tai operatiivisella tasolla. Meillä on isot silmät ja korvat sekä suuri sydän.

Suurin osa meistä on ollut jo vuosia aktiivisesti johtamassa ja kehittämässä alan käytäntöjä. Yhdessä tekeminen ja myönteinen asenne ovat tekemisemme perusta – pilke silmäkulmassa ja rajoja ennakkoluulottomasti ylittäen.

Meille on tärkeää tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Kuuntelemme aktiivisesti, pidämme lupaukset ja saamme asioita tapahtumaan. Parannamme organisaatioiden tuottavuutta ja kilpailukykyä vaikuttamalla asiakaskokemukseen henkilöstöjohtamisen keinoin.

Arvostamme toisiamme. Olemme ansainneet luottamuksen ammattitaidolla. Olemme valmiita kehittymään ja haastamaan itsemme oppiaksemme uutta, virheitä pelkäämättä. Erilaisuus ja yksilöllisyys ovat voimavarojamme ja jaamme aktiivisesti osaamista ja kokemuksia.

Tule HR4-tiimiin

Osana ainutlaatuista porukkaamme pääset kehittämään niin osaamisalueesi palveluja kuin omia henkilöstöjohtamisen taitojasikin
Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea, sillä tukenasi on ammattilaistemme laaja tukiverkosto. Kollegojen sparraaminen ja tukeminen ideoinnin ja ratkaisujen merkeissä on selkäytimessämme.

Jos löydät sopivan paikan tai haluat jättää avoimen hakemuksen, voit tehdä sen järjestelmässämme sähköisesti. Säilytämme hakemuksesi sovitusti ja otamme yhteyttä, kun sopiva tehtävä tulee hakuun.
Voit lisäksi liittää hakemuslomakkeeseen yhden liitetiedoston. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin hakemuksen jättämisestä.

Sopivat hakijat kutsumme haastatteluun mahdollisimman nopeasti. Käytämme myös videohaastatteluja. Videohaastattelun voit tehdä itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana määräajan sisällä. Ilmoitamme myös niille hakijoille, joita emme haastattele.Kysy lisätietoa asiakasrekrytoinneista

Profile picutre

Mira Stenholm

Senior Recruitment Consultant

Puhelinnumero:

+358 40 588 2406

Kysy lisätietoa HR4:n työpaikoista

Profile picutre

Heidi Alatervo-Ropponen

Sales Manager & Senior Recruitment Consultant

Puhelinnumero:

+358 50 553 5300