HR4 Solutions Oy ja Promenade Research Oy käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen työnhakijoille.

HR4 Solutions Oy and Promenade Research Oy processes personal data according to the Privacy Statement. It may e.g. contact you by email and/or by phone. Read more from the Privacy Statement for Applicants.

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo

AJANKOHTAISTA

Lupa tassuttaa!

Halusimme kokeilla jotain uutta, erilaista tapaa palkita laumamme jäseniä ja viime vuoden helmikuussa otimmekin käyttöömme uudenlaisen, lyhyen aikavälin palkitsemismallin, Tassu High Five:n. Palkitsemismallimme ideana on tukea

Asiakasrekrytoinnit

Oletko rekrytoimassa vain resurssia vai etsimässä yritykseesi kyvykkyyttä, jota tarvitaan strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi? Ilman moniosaavia, intohimoisesti asiakkaille uusia ratkaisuja tarjoavia ihmisiä yrityksesi on mahdotonta menestyä.

Tutustu rekrytointipalveluihimme >

Työskentely HR4:ssä

Me yli sata HR4:n työntekijää muodostamme aivan oman lajimme. Sopeudumme, asetumme asiakkaan tilanteeseen ja toimimme tilanteen mukaan konsultatiivisella, strategisella tai operatiivisella tasolla. Meillä on isot silmät ja korvat sekä suuri sydän. Osana ainutlaatuista porukkaamme pääset kehittämään niin osaamisalueesi palveluja kuin omia henkilöstöjohtamisen taitojasikin.

Lue lisää meistä >

Kysy lisätietoa asiakasrekrytoinneista:

Profile picutre

Mira Stenholm

Senior Recruitment Consultant

Puhelinnumero:

+358 40 588 2406
Profile picutre

Lotta Lehtipuu

Account Director

Puhelinnumero:

+358 50 354 9265

Kysy lisätietoa työskentelystä HR4:ssä:

Profile picutre

Jenna Jussila

Senior Recruitment Consultant

Puhelinnumero:

+358 50 442 8444