Oletko meidän lajiamme?

Me yli sata HR4:n työntekijää muodostamme aivan oman lajimme. Sopeudumme, asetumme asiakkaan tilanteeseen ja toimimme tilanteen mukaan konsultatiivisella, strategisella tai operatiivisella tasolla. Meillä on isot silmät ja korvat sekä suuri sydän.

Suurin osa meistä on ollut jo vuosia aktiivisesti johtamassa ja kehittämässä alan käytäntöjä. Yhdessä tekeminen ja myönteinen asenne ovat tekemisemme perusta – pilke silmäkulmassa ja rajoja ennakkoluulottomasti ylittäen.

Meille on tärkeää tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Kuuntelemme aktiivisesti, pidämme lupaukset ja saamme asioita tapahtumaan. Parannamme organisaatioiden tuottavuutta ja kilpailukykyä vaikuttamalla asiakaskokemukseen henkilöstöjohtamisen keinoin.

Arvostamme toisiamme. Olemme ansainneet luottamuksen ammattitaidolla. Olemme valmiita kehittymään ja haastamaan itsemme oppiaksemme uutta, virheitä pelkäämättä. Erilaisuus ja yksilöllisyys ovat voimavarojamme ja jaamme aktiivisesti osaamista ja kokemuksia.

Tule HR4-tiimiin

Osana ainutlaatuista porukkaamme pääset kehittämään niin osaamisalueesi palveluja kuin omia henkilöstöjohtamisen taitojasikin. Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea, sillä tukenasi on ammattilaistemme laaja tukiverkosto. Kollegojen sparraaminen ja tukeminen ideoinnin ja ratkaisujen merkeissä on selkäytimessämme.

Jos löydät sopivan paikan tai haluat jättää avoimen hakemuksen, voit tehdä sen järjestelmässämme sähköisesti. Säilytämme hakemuksesi sovitusti ja otamme yhteyttä, kun sopiva tehtävä tulee hakuun. Voit lisäksi liittää hakemuslomakkeeseen yhden liitetiedoston. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin hakemuksen jättämisestä.

 

 

 

Kysy lisätietoa:

Profile picutre

Heidi Alatervo-Ropponen

Recruitment Manager & HR Consultant

Puhelinnumero:

+358 50 553 5300

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritus Suomessa. Aluksi oli neöjä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioisssa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkat ovat paras referenssimme.

Analyytikoita

Taaleri Energia | Helsinki

Plant HR Manager

Ahlstrom-Munksjö | Tampere

Riskienhallintapäällikkö

Taaleri Oyj | Helsinki

HR Manager

Stalatube Oy | Lahti

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi