Työsuhdekonsultti /-päällikkö

Etsimme työsuhdeasioiden moniottelijaa, monissa liemissä keitettyä HR-ammattilaista, joka haluaa konsulttina auttaa asiakkaitamme monipuolisissa työsuhdekysymyksissä ja -projekteissa.

Sinulla on kokemuksen tuomaa näkemystä erityisesti työlainsäädännön kiemuroista eivätkä myöskään muut HR- kentän haastavat tilanteet aiheuta ylimääräisiä paineita. Työelämän muutostrendit näet positiivisena mahdollisuutena kehittämiselle. Työsuhdekonsultoinnin lisäksi pääset meillä suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia henkilöstöjärjestely- ja muutosprojekteja.

Vakuutat persoonallasi asiakkaan ja sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Lähdet rohkeasti asiakasprojekteihin ja tuotat asiakkaillemme näkemyksiä. Asiakkaamme ovat monipuolisesti eri toimialoilta ja erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä asiakas- ja businesslähtöistä HR-työtä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja työsuhdeasiat taipuvat sinulta myös englanninkielellä. Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote, jonka lisäksi olet positiivinen tiimikaveri. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Tiimisi lisäksi lähes sata innostunutta ja osaavaa työkaveria tarjoavat sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset HR-konsultin työkalut ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja laumaltasi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina elokuussa maanantaisin klo 12-13 ja torstaisin klo 10-11.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Oyj | Turku

Myyntiassistentti

Pamark Oy | Vantaa

Ostaja

Pamark Oy | Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

Meira Oy | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu