Työsuhdepäällikkö

 

 

Olemme palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2016 oli 661,8 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 500 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää www.lassila-tikanoja.fi

Haemme Helsinkiin kokenutta

Työsuhdepäällikköä

Vastaat L&T:n työsuhdeasioista sekä yhtenäisten työsuhdekäytäntöjen luomisesta ja toimeenpanosta, työehtosopimusten tulkinnasta ja luottamusmiesyhteistyöstä. Osallistut aktiivisesti henkilöstöpolitiikkojen ja -käytäntöjen määrittämiseen yhdessä henkilöstöjohtajan, työsuhdejuristin ja muun HR-tiimin kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä henkilöstön edustajien ja esimiesten kanssa ja sinulle on luontevaa myös kouluttaa esimiehiämme työsuhdeasioissa. Raportoit tehtävässäsi HR-palvelupäällikölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (OTK tai OTM) sekä erittäin vahvaa työlainsäädännön, työehtosopimusmaailman ja työsuhdeasioiden tuntemusta. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä yrityksessä, jossa olet joutunut soveltamaan mahdollisesti useitakin työehtosopimuksia. Kokemus työvoimavaltaisessa yrityksessä työskentelystä katsotaan eduksi. Olet jämäkkä, oma-aloitteinen ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky ovat edellytys tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän, itsenäisen vastuualueen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi suomalaisen, suuren pörssiyhtiön palveluksessa. Meillä on rento ja mutkaton tapa toimia ja mielestämme töissä pitää olla myös hauskaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, parhaiten tavoitettavissa ke 20.12.2017 klo 10–11 ja ke 3.1.2018 klo 10–11 sekä ti 9.1.2018 klo 10–11. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 10.1.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Rakennuttamispäällikkö

Oy Teboil Ab | Vantaa

Tietoliikennetrainee

NDC Networks | Espoo

Head of Unit 'Administration'

ICOS ERIC | Helsinki, Finland

Työsuhdepäällikkö

Lassila & Tikanoja | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo