Verkostokonsultti HR-projekteihin

 

Ota loikka tulevaisuuden HR:ään! Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Tule luomaan kanssamme parempaa työelämää! Haemme laumaamme yhteistyökumppaniksi

Verkostokonsulttia HR-projekteihin

Verkostokonsulttina pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa projekteissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Verkostokonsulttina työskentelet HR4:n toimeksiannoissa HR4:n alihankkijana oman toiminimesi tai yrityksesi kautta. Projekteissa pääset osaamisprofiilisi mukaisesti esim. rakentamaan asiakkaiden HR-funktiota, työskentelemään henkilöstöpäällikkönä, HR-generalistina tai asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella, joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti.

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä, esim. henkilöstöpäällikön tai HR-koordinaattorin työstä. Laajan asiakaskuntamme ja monipuolisten projektien myötä haemme kumppaniksemme niin kokeneita senior-osaajia kuin kasvupolullaan olevia HR-ammattilaisia. Haluat tehdä työtä tassut savessa, osana asiakkaan arkea. Kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä ja organisaatioissa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös englanti on sujuva työkielesi. Toivomme, että tavoitteenasi on toimia yrittäjänä ja kumppaninamme pitkällä tähtäimellä.

Sovit verkostokonsulttien laumaamme, mikäli liiketoimintalähtöinen HR-työ on intohimosi ja olet toimintaotteeltasi asiakaslähtöinen ja joustava. Meille HR4:läisille on lajityypillistä, että pystymme vaivattomasti sopeutumaan ja asettumaan asiakkaan tilanteeseen. Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä sekä alamme suurin kasvuyritys. Tekemistämme ohjaavat HR4:n arvot: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Tarjoamme sinulle yhteistyömahdollisuuden alan aitiopaikalla sekä monipuolisen asiakaskuntamme myötä vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja. Asiakasprojekteissa toimiessasi pystyt hyödyntämään HR4:n palvelukonseptia, työkaluja sekä yli sadan hengen osaavaa kollegaverkostoa. Tukenasi ovat digitaaliset ratkaisumme sekä alan parhaat käytännöt. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Etsimme verkostokonsultteja nyt erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Haluaisitko toimia kumppaninamme? Mikäli tapamme toimia innostaa sinua, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Senior rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p. 050 442 8444.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Sisäilmayhdistys ry | Espoo

Executive Assistant

Huhtamäki Oyj | Espoo, Finland

Lakimies

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Käyttöpäällikkö

Taaleri Energia | Tampere, Oulu

HR Director

Oriola Oyj | Espoo

Myyntipäällikkö

Oy Nylund-Group Ab | Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Länsi-Suomi

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi