Seuraava HR4:n maksuton webinaari järjestetään jo tiistaina 12.12.2017 klo 13.00 – 13.20. Tietoiskun aikana pureudumme henkilöstötutkimuksen mahdollisuuksiin kun tavoitteenasi on yrityksesi liiketoiminnan kehittäminen.

Ovatko henkilöstökyselyt nykymuodossaan rahan haaskausta? Nykymuodossaan kyllä, väittää tutkimusjohtajamme Teemu Putto. Mutta miten niistä sitten saataisiin kannattavia investointeja?

Webinaarin aikana sukellamme datajohtamisen kiehtovaan maailmaan kolmen kysymyksen avulla:

  1. Kehittävätkö nykymuotoiset henkilöstökyselyt aidosti liiketoimintaasi?

  2. Onko aika ajanut ulkoisen benchmarkin ohi?

  3. Miten henkilöstötutkimuksen tuloksista tehdään aidosti vaikuttavia?

 

Webinaarimme ovat keränneet erityiskiitosta konkreettisista esimerkeistä ja tiiviistä esitystavasta.

Liity mukaan keskusteluun, altistu uusille ideoille ja varmista, että pysyt alan muutoksessa mukana. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan nopeasti, paikkoja rajoitetusti.

Webinaarimme on suunnattu henkilöstö- ja liiketoimintapäättäjille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Webinaarin juontavat HR4:n kokeneet dataohjatun liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijat Jarmo Lönnfors, Teemu Putto ja Markku Hugg.

 

Kun edellisen kerran käsittelitte tiimissäsi henkilöstötutkimuksen tuloksia, lähtikö huoneesta innostunut, täynnä energiaa ja motivaatiota muutokseen oleva porukka? Vai poistuiko huoneesta jo valmiiksi kaikesta edessä olevasta kehittämistyöstä lannistunut – ja pahimmassa tapauksessa vielä syyllisten etsimisen takia riitaantunut lauma? Henkilöstötutkimuksen avulla voidaan nostaa tärkeitä asioita keskusteluun. Muttei ole yhdentekevää, miten tämä tehdään. Lue vinkit tuoreesta blogikirjoituksestamme.

Lue vinkit henkilöstötutkimusten tulosten käsittelyyn