Tämän tietoiskun aikana pureudumme henkilöstötutkimuksen mahdollisuuksiin kun tavoitteenasi on yrityksesi liiketoiminnan kehittäminen. Katso tallenne ja ota ihmeessä yhteyttä, mikäli aihe herättää kysymyksiä!

Ovatko henkilöstökyselyt nykymuodossaan rahan haaskausta? Nykymuodossaan kyllä, väittää tutkimusjohtajamme Teemu Putto. Mutta miten niistä sitten saataisiin kannattavia investointeja?

Webinaarin aikana sukellamme datajohtamisen kiehtovaan maailmaan kolmen kysymyksen avulla:

  1. Kehittävätkö nykymuotoiset henkilöstökyselyt aidosti liiketoimintaasi?

  2. Onko aika ajanut ulkoisen benchmarkin ohi?

  3. Miten henkilöstötutkimuksen tuloksista tehdään aidosti vaikuttavia?

Kun edellisen kerran käsittelitte tiimissäsi henkilöstötutkimuksen tuloksia, lähtikö huoneesta innostunut, täynnä energiaa ja motivaatiota muutokseen oleva porukka? Vai poistuiko huoneesta jo valmiiksi kaikesta edessä olevasta kehittämistyöstä lannistunut – ja pahimmassa tapauksessa vielä syyllisten etsimisen takia riitaantunut lauma? Henkilöstötutkimuksen avulla voidaan nostaa tärkeitä asioita keskusteluun. Muttei ole yhdentekevää, miten tämä tehdään. Lue vinkit tuoreesta blogikirjoituksestamme.

Lue vinkit henkilöstötutkimusten tulosten käsittelyyn

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.