Palkanlaskijan rooli on muutosten edessä. Yli 90 asiantuntijaa ilmoittautui mukaan pohtimaan työelämän murrosta palkanlaskijan näkökulmasta. Katso tallenne webinaaristamme ja varmista, että yrityksesi on muutoksessa mukana.

Elinkeinoelämän tutkimuksen mukaan palkanlaskijan työ on 97 prosentin todennäköisyydellä häviämässä tai muuttumassa olennaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että palkanlaskijoiden työnkuvassa on tehtävä suuria muutoksia lähitulevaisuudessa, jotta osaamistaso vastaa tulevaisuuden tarpeisiin.

Webinaarissamme käydään läpi, miksi palkanlaskijat nykyroolissaan ovat katoamassa, mitä palkka-asiantuntijalta ja palkkayhteistyöltä vaaditaan jatkossa, ja kuinka koko ala mullistuu.

Webinaarissa aiheesta keskustelevat HR4:n Mervi Nieminen ja Accountor HR Solutionsin Perttu Seppänen. Mervi näkee työssään jatkuvasti erilaisia toimintatapoja ja kehittää useiden yritysten palkanlaskentakäytäntöjä. Perttu taas tapaa ammatikseen päivittäin uusia asiakkaita, joiden palkanlaskentaprosesseja hän kehittää järjestelmän näkökulmasta.
Webinaarissa aiheesta keskustelevat Accountor HR Solutionsin Perttu Seppänen ja HR4:n Mervi Nieminen. Perttu tapaa ammatikseen päivittäin uusia asiakkaita, joiden palkanlaskentaprosesseja hän kehittää järjestelmän näkökulmasta. Mervi taas näkee työssään jatkuvasti erilaisia toimintatapoja ja kehittää useiden yritysten palkanlaskentakäytäntöjä.

Heräsikö ajatuksia ja haluat kuulla aiheesta lisää? Täytä lomake ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.