Tässä HR4:n webinaarissa asiantuntijamme antavat konkreettisia vinkkejä rekrytointikiireiden selättämiseen. Katso tallenne webinaarista ja poimi vinkit talteen.

Oikein kohdennettu, hyvin jäsennelty ja tehokas rekrytointiprosessi varmistaa sopivien ihmisten löytymisen sujuvasti. Lisäksi hyvä rekrytointikokemus jättää positiivisen mielikuvan yrityksestäsi myös niille hakijoille, joita ei valita tehtävään. He voivat olla yrityksesi nykyisiä tai tulevia asiakkaita, joten ei ole yhdentekevää, minkälainen mielikuva heille jää hakuprosessista. Loistavasti hoidettu rekrytointiprosessi kasvattaa positiivista työnantajakuvaa ja vahvistaa hyvää henkilöstökokemusta. Ilman osaavia – ja yhä useammin moniosaavia, intohimoisesti asiakkaille uusia ratkaisuja tarjoavia ihmisiä – yrityksesi on mahdotonta menestyä.

Heräsikö ajatuksia? Voit jättää yhteydenottopyynnön webinaarin juontajille täyttämällä oheisen lomakkeen.

Webinaarin juontavat HR4:n kokeneet asiantuntijat: Senior Recruitment Consultant Mira Stenholm, Recruitment Consultant Tuulamaija Onninen ja Junior Recruitment Consultant Essi Gustafsson.

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.