Seuraava HR4:n webinaari järjestetään keskiviikkona 15.8.2018 klo 11.00 – 11.20. Ilmoittaudu mukaan tietoiskuun ja nappaa vinkit vetovoimaisen työpaikan rakentamiseen.

Työnantajamielikuva on ollut suurimpia HR-trendejä viime vuosien ajan, eikä syyttä. Positiivinen työnantajamielikuva mahdollistaa parhaiden työntekijöiden saamisen organisaatioosi, vähentää rekrytointikustannuksia ja lisää ihmisten sitoutumista. Työnantajamielikuva koostuu tänään yhä vahvemmin hyvistä työntekijäkokemuksista ja yrityskulttuurin ominaispiirteistä. Heikko työnantajakuva maksaa, sillä työntekijöille joudutaan maksamaan keskimäärin 10 % korkeampaa palkkaa vetovoiman puuttuessa. Työnantajamielikuvan rakentamiseen kannattaa siis panostaa monestakin syystä. Mutta tiedätkö mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät vetovoimatekijät? Entä miten mielikuvaa vetovoimaisesta työnantajasta kannattaa rakentaa?

Webinaarin aikana lähestymme vetovoimaisten työpaikkojen anatomiaa kolmen kysymyksen avulla:

  1. Mitkä ovat kriittisiä työnantajan valintakriteerejä?

  2. Miten oma työpaikkasi menestyy näissä valintakriteereissä?

  3. Miten oma yrityksesi menestyy suhteessa samasta työvoimasta kilpaileviin yrityksiin?

Ilmoittaudu mukaan HR4:n seuraavaan webinaariin ja nappaa vinkit vetovoimaisen työpaikan rakentamiseen.
Webinaarin juontajat HR4:n asiantuntijat Samuli Tiensuu, Aarni Sillanpää ja Sakari Mattila.

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN