Yhteistyökumppani (verkostokonsultti) HR-projekteihin

Ota loikka tulevaisuuden HR:ään ja tule HR4:n yhteistyökumppaniksi! Olemme lauma innostuneita henkilöstötyön ja -alan edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Liity verkostokonsulttilaumaamme ja tule luomaan kanssamme parempaa työelämää.

Verkostokonsulttina pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa projekteissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Verkostokonsulttina työskentelet HR4:n toimeksiannoissa HR4:n alihankkijana oman toiminimesi tai yrityksesi kautta. Projekteissa pääset esim. rakentamaan asiakkaiden HR-funktiota, työskentelemään henkilöstöpäällikkönä tai asiantuntija tietyllä HR:n osa-alueella.

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä, esim. henkilöstöpäällikön työstä. Haluat tehdä yhteistyötä HR4:n kanssa verkostokonsulttina ja toimia yrittäjänä pitkällä tähtäimellä. Kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös sujuva englannin kielentaito.

Konsulttimme työskentelevät tassut savessa monipuolisten HR-tehtävien parissa, mm. henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen parissa. Asiakasprojekteissa toimiessasi pystyt hyödyntämään HR4:n palvelukonseptia, työkaluja sekä laajaa kollegaverkostoa. Tarjoamme sinulle yhteistyömahdollisuuden alan aitiopaikalla, alan suurimman kasvuyrityksen, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjän kanssa. Etsimme verkostokonsultteja nyt erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Jos kiinnostuit yhteistyömahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina loka- ja marraskuussa maanantaisin klo 12-13 (poissa viikolla 42).

 

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Oyj | Turku

Myyntiassistentti

Pamark Oy | Vantaa

Ostaja

Pamark Oy | Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

Meira Oy | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu